Napfény fotóstúdió
Bemutatkozás
Tóth Erika vagyok és közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezem a fotózás terén. Mottóm: „Megbízhatóság, precizitás, kreativitás!

Portfólió fotózás

Sok esetben keresnek fel fiatal lányok és mostanában már fiúk is, hogy modell ügynökségek számára szeretnének portfóliót készíttetni.

De vannak olyanok is akik csak saját részükre, vagy Párjuk SZÁMÁRA, MEGLEPETÉSKÉNT KÉSZÍTTETNEK egy ilyen fotósorozatot. Ezek a képek fotókönyvbe szerkesztve a legszemélyesebb ajándék lehet szerelmünk számára.

Meggyőződésem, hogy mindenkinek kellene csináltatni ilyen képeket, hiszen az idő mindenki felett elszáll és azért gyermekeinknek, unokáinknak jó KÉSŐBB MEGMUTATNI, hogy mi ilyenek is voltunk.

Amikor portfóliót készítünk, akkor lehetőség van arra, hogy a megrendelő többször átöltözzön, így a modellt több oldalról is be tudjuk mutatni. Fontos, hogy minden arcunk megjelenjen a képeken, ezáltal meg tudjuk mutatni, milyen sokoldalúak is vagyunk.

A képek készülhetnek műteremben és szabadban. Ha szükséges profi sminkes és fodrász is rendelkezésre áll.

Ezek a képek lehetnek erotikusak is, természetesen a megrendelő által előírt határokon belül.

Ebbe a szolgáltatásba tartozik még, ha pároddal szeretnél képeket készíteni. Ekkor külön-külön is készül felvétel rólatok.