Napfény fotóstúdió
Bemutatkozás
Tóth Erika vagyok és közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezem a fotózás terén. Mottóm: „Megbízhatóság, precizitás, kreativitás!

Hívj bátran most - 06209676411

Tóth Erika vagyok és közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezem a fotózás terén.

Gyermekkoromban nem álmodoztam arról, hogy fényképész leszek, mégis a sors úgy hozta, hogy az érettségi után elvégeztem a Fényképész szakot. Ma már tudom, hogy jobb szakmát nem is választhattam volna, hiszen a munkámban megélhetem és megtapasztalhatom mindazt, amit nagyon szeretek. Megélhetem a kreativitásomat, a művészet iránti szeretetemet, emberekkel ismerkedhetem meg, gyerekekkel foglalkozhatom.

Két évig tanultam a szakmát és sokat köszönhetek tanáromnak Vencsellei Pista bácsinak, és szakoktatóimnak Újvárosy Rozáliának és Rácz Évának, akik megtanították gyakorlatban is a fotózás alapjait. Sokat követeltek tőlem és maximálisan elvárták már tanuló koromban, hogy mindent munkám tökéletes legyen.

Ezekre az alapokra építekezem ma is, folyamatosan fejlődve a technika változásával, annak érdekében, hogy megfeleljek a változó világ igényeinek és követelményeinek. Az évek során kialakítottam egy stílust,amellyel teljesen mértékben képes vagyok azonosulni, folyamatosan törekszem arra, hogy újabb és újabb ötletekkel gazdagítsam a munkámat, mert ez inspirál engem is és nem hagyja, hogy elfásult legyek. Teszem ezt a megrendelőim és magam érdekében is.

Fontos számomra, hogy megrendelőimmel olyan kapcsolatot tudjak kialakítani, amely bizalomra épül és szimpátián alapszik, mert meggyőződésem, hogy csak így tudunk hatékonyan együtt működni, hiszen a fotózás az „intim” munka. Ha csak a külsőséget fotózom, akkor akár bábukat is fotózhatnék.
MUNKÁIMNAK TÜKRÖZNIÜK KELL A MODELL LELKÉT ÉS ÉRZÉSEIT IS.

Mottóm: „Megbízhatóság, precizitás, kreativitás!