Napfény fotóstúdió
Bemutatkozás
Tóth Erika vagyok és közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezem a fotózás terén. Mottóm: „Megbízhatóság, precizitás, kreativitás!

Gyermekfotózás

Sokan úgy gondolják, hogy otthon készítenek a gyermekükről néhány képet és azt tárolják merevlemezen, vagy cd-én amíg gyermek fel nem nő.

Pedig egy szakember által elkészített, profi technikával lefotózott sorozat megmutathat a gyermekünkből olyan mozzanatokat is amit a szülő esetleg észre sem vesz. Továbbá a dvd-én tárolás mellett ma már lehetőség van ezeket a képeket csodálatos babakönyvekbe szerkesztve tárolni, ami - ha vigyázunk rá- gyermekünk 18. születésnapján csodálatos ajándék lehet.

A fotóimmal szeretném a pici babát, a gyerekeket bemutatni. Pici kezüket, lábukat, mosolyukat, akár sírásukat, hiszen ezek mind hozzájuk tartoznak. Igyekszem az Anyukával, Apukával megélt meghitt pillanatokat ellesni, megörökíteni. Ha pedig már nagyobbacska a kislány, vagy kisfiú, arra törekszem, hogy megmutassam a „Hercegnős” oldalát, vagy a kisfiú „vagányságát” játék közben.

Ezek a képek készülhetnek műtermünkben, a gyermek saját környezetében és szabadban is (játszótér, erdő, kert, stb.).