Napfény fotóstúdió
Bemutatkozás
Tóth Erika vagyok és közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezem a fotózás terén. Mottóm: „Megbízhatóság, precizitás, kreativitás!

Babafotózás

Sokan úgy gondolják, hogy otthon készítenek a babákról néhány képet és azt tárolják merevlemezen, vagy cd-én amíg babájuk fel nem nő.

Pedig a babafotózás egy szakember által elkészített, profi technikával lefotózott sorozat megmutathat olyan mozzanatokat is, amit a szülő esetleg észre sem vesz. Továbbá a dvd-én tárolás mellett ma már lehetőség van ezeket a képeket csodálatos babakönyvekbe szerkesztve tárolni, ami - ha vigyázunk rá- babánk 18. születésnapján csodálatos ajándék lehet.

A babafotózással szeretném a pici babát bemutatni. Pici kezüket, lábukat, mosolyukat, akár sírásukat, hiszen ezek mind hozzájuk tartoznak. Igyekszem az Anyukával, Apukával megélt meghitt pillanatokat ellesni, megörökíteni. Ha pedig már nagyobbacska a kislány, vagy kisfiú, arra törekszem, hogy megmutassam a „Hercegnős” oldalát, vagy a kisfiú „vagányságát” játék közben.

Ezek a babafotók készülhetnek műtermünkben, a gyermek saját környezetében és szabadban is (játszótér, erdő, kert, stb.).